Kulinarny must have
Moda na ekologiczną żywność oraz trend slow food to hit 2017 roku! Powraca wiara w potęgę roślin, zwłaszcza tych, które są skarbcem witamin i wartości odżywczych.
Olej lniany – naturalne bogactwo kwasów omega-3
Wyciskany z surowych nasion lnu, zwanych siemieniem lnianym. Znany od wieków, lecz od niedawna ponownie odkrywany i doceniany- olej lniany, bo o nim mowa, to bogate źródło kwasów tłuszczowych omega-3. W jego naturze drzemie skarb Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych. Wytłaczany metodą na zimno, LenVitol® to powrót do pięknej polskiej tradycji czerpania z natury tego co najlepsze.
Zalety spożywania oleju lnianego
Spożywając olej lniany LenVitol® dostarczamy naszemu organizmowi cenne kwasy tłuszczowe omega-3 należące do Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych (NNKT). Kwasy te pełnią wiele ważnych funkcji w naszym organizmie. To właśnie ze względu na zawartość NNKT spożywaniu oleju lnianego szczególnie zaleca się:
Olej można spożywać samodzielnie jak i dodawać do potraw. Jego wyjątkowy smak i aromat podkreślą smak wielu dań.
O Oleofarm
Oleofarm jest polską firmą skoncentrowaną na badaniach, produkcji oraz sprzedaży wysokiej jakości suplementów diety, dietetycznych środków specjalnego przeznaczenia medycznego, surowców farmaceutycznych, jak również zdrowej żywności, w tym olejów zimno tłoczonych.
All rights reserved 2013 - 2024; Deweloper Ads-Center.NET